www.vennerbo.se/070 425 25 40

onsdag 28 mars 2012

Gott & Blandat

Vi har varit lite dåliga på att göra blogginlägg de senaste månaderna. Detta beror på flera anledningar. Bl.a att det varit många "vanliga" dagar och att vi lagt mycket fokus på vår facebooksida men nu går vi mot ljusare tider och det kommer hända mer här på gården som vi vill berätta om.
Bl.a. så har vi äntligen fått en tid för att börja renovera ena duschen i annexet så operation Annexet fortsätter. I slutet av april drar det igång.
Sen har fler och fler blufföretag börjat höra av sig (1 i mån i alla fall) så nu ska jag be alla att maila all info till oss så vi får sätta oss ner och läsa igenom ordentliget och jämföra med föregående år.
Rättegången mot ett av blufföretagen böjade äntlligen för några dagar sen. Vår förhoppning är att de ska få hårda straff så förhoppningsvis några andra företag drar sig tillbaka.
Vi har skrivit mycket om våra personliga erfarenheter av dem och jag hoppas innerligt att de företag som känner att detta låter tokigt eller får en bluffaktura betala den INTE. De skickar aldrig vidare till inkasso eller kronofogden. Ta genast kontakt med polisen.
Gå även in på forum på nätet och läs om andras erfarenheter så kommer ni säkert hitta likheter.
( Glöm inte att vi finns på facebook, www.facebook.com/VennerBO)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar