www.vennerbo.se/070 425 25 40

måndag 30 december 2013

Blickar tillbaka på 2013.Vi blickar tillbaka på 2013 och inser att det gått ännu ett år för oss här på VennerBO. I augusti firade vi 5år här på gården. Detta år, som de andra åren har varit mycket händelserika. Året började dock lugnt då jag var i slutet av graviditeten och inte mådde så bra. 

Sen i slutet av april Kom vår andra prins, Axel. Efter 5 dagar på sjukhus av många anledningar kom vi äntligen hem. Ingen vila, flög vi in i förberedelserna för vårmarknaden som skulle hållas här första helgen i juni. Allt gick bra och som med Nils följde Axel bara med, ja ok då, han sov och åt mest. 

Marknadshelgen 1-2 juni kom det ca 400-500 besökare totalt. Nya och gamla bekantskaper träffade vi. Det var en händelserik och mycket rolig helg.

Bild på vårt Café
Sommaren bjöd på värme, värme och värme. Det gick många egna VennerBO glassar och i slutet av sommaren köpte vi in två enklare tält som vi satte upp för att få lite skugga. 

Under sommaren fick vi ännu en affärsidé. Varför inte göra egna kryddblandningar och vinägrar att sälja. Vi gjorde ett 10 tal olika smaker på vinägrar och ännu mer kryddblandningar. Detta var jätteroligt och det kommer vi fortsätta med i mindre skala.

Några av vårasmaker på vinägern

kryddblandningar
Hösten rusade iväg och vi hann bara med en kvällsöppet kväll i butiken.

Vi har under hösten och vintern haft en Kakfatskurs och ett gäng kranskurser som min mamma hållit i. 

Min, Jacquelines mamma var också med i lokaltidningen och detta gav mycket publicitet för hennes otroligt vackra kransar.
Exempel på höstkransar
 
Helt plötsligt var det december och vi insåg att 2013 snart är förbi.

Hur ser 2014 ut?

Det vet vi inte men vi har många nya idéer för vår gård. Det enda vi vet är att vi inte kommer ha fler marknader här på VennerBO. Självklart kommer vi att vara med på både vår( vart den än kommer att vara) och höstmarknaden.

Vi har även träffat många människor och startat samarbeten av olika slag som vi kommer att fortsätta med.

Avslutningsvis vill vi önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
 
Bild tagen från Clipart
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar