www.vennerbo.se/070 425 25 40

torsdag 24 april 2014

Vad vi har väntat och längtat....

 
Igår fick jag kartan i min hand och blev faktiskt lite stolt. Jag och några andra företagare har kämpat för att få fram den i över 1,5 år.  Vi har självklart haft en "projektledare" som kämpat lite mer än oss andra men vi alla kan ta åt oss lite av äran.
Det började med att vi fyra träffades en kväll på hösten 2013 om jag inte mins helt fel. Det var där vi började spåna på att göra en karta på företagare på vår halvö. Det har lett oss till massa olika kontakter, möjligheter, bekantskaper men framförallt olika företagsevenemang. tex. båda marknaderna vi hade på Sigtunahalvön förra året och i år då vi ska ha två bygdens dag. en i slutet av maj och en i oktober. Vi ska även ha en konstrunda med olika stop här på halvön. Dessa projekt är spännande och intressanta.
Vad är då denna karta mer exakt?
Jo i kartan hittar ni bl.a. kulturhistoriska vandringar som finns här ute på halvön. På varje nr finns en informationstavla där det står mer utförligt vad som hänt på just den platsen.
Det finns också en karta på besöksmål man kan göra på halvön. Tex ett besök här på VennerBO för en övernattning, fika i vår trädgård eller en titt i butiken. Varför inte fortsätta ner till Venngarn sen och se vad de har att erbjuda med alla deras spännande projekt. Vi har även företag som inte vill få besök men gärna blir kontaktade som t.ex.. vår alldeles egna timmerman eller en grävmaskinist.
Välkommen till VennerBO och hämta ert alldeles egna ex av kartan.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar