www.vennerbo.se/070 425 25 40

lördag 4 februari 2012

Izettle!

OBS! Bild lånad från E24.se (bild tagen av Stefan Gustavsson)
Efter vårt strömavbrott på 13 timmar  nu i vinter så gick vår kortdragre sönder i butiken. Vi fick då låna en tillfälligt innan vår nya skulle komma men nu har det gått en månad och den har inte kommit än. Vi har haft stora problem med den lånade med att den säger att den inte har kontakt och kan därför inte ringa upp vår bank. Det är en gsm uppringare och det innebär att den har ett simkort i sig och inte en telefonkontakt i jacket.
Vi ringer dem/kortdragarföretaget och de har bara bortförklaringar så vi har nu bestämt att försöka med IZettle. Verkar vara ett spännande sätt att dra kort på genom iphonen eller ipaden.
Så idag har vi registrerat oss och inom några dagar(förhoppningsvis) får vi hem en dosa som vi kopplar in i telefonen/ipaden.
Det enda vi tycker är negativt med denna tjänst är att vi inte får upp ett kortdragarkvitto men istället har det löst det så smidigt att man får ett kvitto på mail. Mailadressen registreras ingenstans för oss som företag så man är "anonym". Självklart erbjuder vi kvitto på vår kassaapparat som där står specificerat vad köpet varit, moms osv.

Kom gärna in och handla hos oss så vi får pröva Izettle och dess funktioner.
Tack alla gäster/kunder för överseende med att den lånade kortdragaren har strulat så mycket och vi hoppas och tror vi hittat en bra lösning nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar